Решения за отдалечени работни места

PrimeFlex Fujitsu

Приложими решения от LIREX за преминаване към работа от вкъщи

Ние от LIREX разполагаме с почти 30 годишен опит, техническа експертиза и партньорство с най-големите технологични вендори в областта, за да изберем най-подходящото и точно оразмерено решение за специфичните нужди на всяка организация.

Въпросите, на които всеки бизнес трябва да си отговори при преминаване към дистанционна работа, както и как ние можем да отговорим на тях ще откриете по-долу.

PrimeFlex Fujitsu

Как да дадем сигурен достъп до системите и ресурсите ни през Интернет?

Благодарение на набор от решения за защита на достъпа, връзката до офиса е подсигурена, а корпоративната среда е защитена от пробиви. Използвайки продуктите на нашите партньори, осигуряваме защита на крайни устройства, многофакторна автентикация за достъп до ресурси, дистанционно управление и мониторинг. Възползваме се от най-новите технологии за  криптиране и следим дали защитите реагират на модерните атаки. И така осигуряваме необходимата сигурност, за да остане непокътната и защитена важната корпоративна информация.

Иновативните MFA (multi factor authentication) решения, които прилагаме позволяват при всяко влизане, освен класическите потребител и парола за достъп до ресурси, да се използва и допълнителна автентикация с код или push нотификация. Така само със swipe на телефона, може да се потвърди или отхвърли всеки опит за логване. А анти клонинг технологията за генериране на кодовете или push нотификациите предпазват от Identity кражби.

Как ще ползваме текущите традиционни приложения, локално инсталирани на работните станции?

С новите работни места постигаме гъвкавост, благодарение на която не се налага да се преправят приложенията. Те си работят по начина, по който са предвидени, като можем да добавим гъвкавостта да ги достъпваме по удобен за потребителите начин. Така потребителите работят от вкъщи на произволно, дори лично устройство, като отдалечено се свръзват до своето виртуално работно място директно в офиса с всичките програми и достъпи, които им трябват, за да работят нормално.

Как да адаптираме системите си от локална среда към облачна инфраструктура или към колокация в дейта център?

LIREX има богат опит в предоставянето на изнесени ИТ услуги. Анализирайки вашите нужди и изработвайки индивидуална стратегия, ние ще ви предложим рентабилни и сигурни ИТ услуги, докато вие се концентрирате върху приоритетите си.

PrimeFlex Fujitsu

Как и под каква форма ще комуникираме най-ефективно?

Комуникирайте с екипа си лесно и удобно благодарение на решенията за сътрудничество, които предлагаме. Всички те обединяват широк спектър от услуги и позволяват на екипите ви бързо и лесно да комуникират навсякъде и по всяко време. Решенията за сътрудничество далеч не са само начин да осъществяваме видео връзка. Те могат да бъдат и мощна платформа за организиране работата на работни групи, така че обмена на информация, проследяването на прогреса и задачите да бъдат добре организирани.

Какво пропускаме – наясно ли са служителите ни с предизвикателствата и особеностите за сигурността и конфиденциалността?

Голяма част от проблемите с кибер-сигурността могат да бъдат предотвратени чрез повишаване нивото на познания в областта на информационната сигурност на всички служители в организацията и допълнително, чрез специализирани учения за служителите по сигурността. Базирайки се на дългогодишния си опит в сферата на информационната сигурност, Лирекс персонализира обученията и ученията спрямо различните нужди и потребности на своите клиенти.

Плащам ли за нещо, което не ми е нужно?

B няĸoи oт cлyчaитe се получава неправилно оразмеряване и paзxищeниe нa pecypcи (и cpeдcтвa). Haпpимep opaзмepявaнe нa WАF (wеb аррlісаtіоn fіrеwаll) зa 10G пpoизвoдитeлнocт, което идва от сумарните пикови изисквания на всички ползвани приложения, a peaлнo пpилoжeниятa нe ce нaлaгa дa ce пoлзвaт eднoвpeмeннo. Дpyг пpимep e opaзмepявaнe нa peшeниeтo нa бaзa oбщ бpoй пoтpeбитeли, вмecтo нa бaзa пoтpeбитeли, ĸoитo биxa гo пoлзвaли eднoвpeмeннo.

Тeзи пpoблeми мoгaт дa бъдaт избeгнaти и peшeни пo-eфeĸтивнo, aĸo ce дoвepитe нa пpoфecиoнaлиcти в пpeдocтaвянeтo нa ИT ycлyги и peшeния, ĸoитo дa дeфиниpaт пpaвилнo вaшитe ĸoнĸpeтни нyжди, дa ви пpeдлoжaт eфeĸтивни peшeния и дa peaлизиpaт тpaнcфopмaциятa пo нaй-дoбpия възмoжeн нaчин. Mнoгo чecтo тoзи пoдxoд имa нaй-бъpзия и ĸaчecтвeн eфeĸт, бeз излишни paзxoди.

Независимо дали започвате от нула или във вашата организация вече има осигурена възможност за отдалечена работа, пред вас стоят предизвикателства, с които се очаква да се справите бързо и категорично. И в двата случая експертите на Lirex могат да ви бъдат полезни, като направят оценка на конкретната ситуация и дадат подходящо и оразмерено решение, отговарящо на изискванията и бюджета.

Както знаем бюджетът винаги е имал играеща роля при всеки проект. Финансирането на проект, свързан с дигитализацията на работното място може да се обезпечи от процедура по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 процедура за подбор на проекти „АДАПТИРАНЕ НА ДЕЙНОСТТА НА МСП В КОНТЕКСТА НА COVID-19“.

PrimeFlex Fujitsu

За да ви предоставим възможност бързо и лесно да подсигурите подходяща среда за отдалечена работа, ви представяме решение на нашият партньор Fujitsu. PRIMEFLEX e предварително интегрирана и тествана комбинация от сървъри, дискови системи, мрежови компоненти и софтуер, която да отговори на нуждите за бързо имплементиране на дейта център инфраструктура, необходима за подсигуряването на дистанционната работа на вашите служители. В допълнение, PRIMEFLEX се интегрира с ключовите доставчици на публични cloud услуги, което значително улеснява преминаването към хибридна IT инфраструктура.

 

Разгледайте подробна информация за решението

Ние поставяме вашите цели, технологични и стратегически изисквания на първо място. Водещото при проектите, които реализираме, е да предоставим решения приложими за вашите потребности и ИТ обкръжение.

Потърсете отговорния за вас търговец в Lirex

пишете ни имейл на office@lirex.bg

или ни се обадете на тел. 02 9 691 691