Безплатна PC и MAC защита за всички клиенти на Sophos

За продължителността на глобалният здравен проблем, Covid-19, всички клиенти на Sophos могат безплатно да защитят персоналните компютри на своите служители, с нашата програма Sophos Home Commercial. Тя дава на вашите служители същата защита, на която нашите клиенти вече се радват, осигурявайки допълнителна сигурност и спокойствие при работата от разстояние.

 

За повече информация и искане за безплатен достъп, моля, свържете се с нас !

Sophos Central - силата на платформата

Преди повече от 30 години, Sophos започва своя бизнес с производство на антивирусни и криптиращи продукти.

Днес продуктите на английската компания помагат на 100 000 000 потребители в 150 страни и 100 000 бизнеси, включително Pixar, Under Armour, Northrop Grumman, Xerox, Ford, Avis, and Toshiba.

Sophos е един от водещите доставчици на продукти за сигурност, предлагащ цялостна защита и контрол над познати и непознати атаки, злонамерен софтуер, нежелани програми и поща, предоставяйки асортимент от различни продукти и решения. Sophos помага на организациите да запазят безопасността на данните си и да спрат нарастващия брой комплексни заплахи, с които се сблъскват всеки ден.

Sophos Central e платформа за управление на всички решения за сигурност на компанията, които помагат на крайните клиенти да защитят своя бизнес и да поддържат нормативно съответствие. С нарастване на сложността на мрежите, Sophos се фокусира върху предоставяне на улеснена и надеждна сигурност на информацията. Продуктите на Sophos позволяват защита на всяка крайна точка в мрежа, от лаптопи, виртуални настолни компютри и сървъри, до уеб и имейл трафик и мобилни устройства, които могат да се управляват на място или чрез облак.

ПОРТФОЛИО