Мрежова сигурност

Всеки ден четете за кибер атаки. Започвате да се притеснявате за размера на бизнес риска, който поемате ежедневно, поради липсата на комплексен подход към кибер сигурността и липсата на информация за точното текущо състояние на системите ви. Започвате дори да дефинирате все по-ясно вашите въпроси - има ли текущо инфектирани устройства и действащи заплахи? Къде се крие най-висок риск от неоторизиран достъп? Ние в LIREX ще ви помогнем да  откриете  потенциалните уязвимости във вашата мрежа, чрез различни похвати и инструменти.

Проектираме и изграждаме цялостни, интегрирани решения за сигурност с цел превенция и наблюдение на неоторизиран достъп, злоупотреба, модификация или предизвикване на отказ на услуга. Предлагаме решения, които помагат да се осигури непрекъснатост на работата, да се поддържа конфиденциалност на потребителите и да се намалят оперативните разходи чрез предлагане на мултифункционални, ценово приемливи и интегрирани компоненти. Предоставяме на организациите възможността да се фокусират върху основният си бизнес като отделят повече време за стратегически растеж и по-малко за проблемите с мрежовата сигурност.

Намалете бизнес риска! Осведомете се за най-напредналите методи за сигурност и защитете важните ресурси, потребителите и данни си от външни хакери и злонамерени потребители!

LIREX има дългогодишно партньорство с най-известните световни производители на решения за мрежова сигурност.
Компанията разполага със сертифициран екип, който покрива пълния цикъл на консултации – от дефиниране на нуждите до имплементация, контрол и мониторинг.

СЛЕДВАЙТЕ ПРИОРИТЕТИТЕ СИ С LIREX!
Изпратете запитване