NGFW

Днес, вашата мрежа е под постоянна заплаха. За да я защитите, ви е необходима най-модерната защитна стена.
NGFW е решение за сигурност, което открива и блокира съвременни и сложни атаки. С NGFW, вашата организация е вече защитена чрез фокусирана върху превенцията архитектура и интегрирани нововъведения, които са лесни за внедряване и използване. Вече можете едновременно да ускорите растежа и да елиминирате рисковете.
Ключови ползи:
  • Oткрива и контролира използването на приложения: Идентифицира, разрешава, блокира или ограничава използването на приложения и функции в тях; дава възможност за безопасно сърфиране в интернет, като същевременно защитава от заплахи и злонамерен софтуер
  • Поддържа усъвършенствана познаваемост на идентичността - създава дефиниции на правила за всеки потребител, устройство и група; интегрира се безпроблемно с Microsoft AD, LDAP, RADIUS, Cisco pxGrid, терминални сървъри и трети страни чрез уеб API; прилага последователна политика за локални и отдалечени потребители на Windows, MacOS, Linux, Android и iOS платформи
Технологията интегрира три ключови характеристики за по-висока сигурност:
• Firewall функционалности
• Система за предотвратяване на проникване (intrusion prevention system - IPS)
• Контрол над приложенията (application control), с допълнителни функционалности при защита на важната за организацията информация.
Колебаете се дали да ползвате само една от тези функционалности или всички? Правилното идентифициране на нуждите на вашата организация е ключово за постигане на оптимално съотношение между производителност и използваемост. Експертите на LIREX има дългогодишен практически опит и ще ви помогнат да вземете най-доброто NGFW решение.
Използваме NGFW решения на световните вендори Cisco, CheckPoint, PaloAlto, F5, Sophos.
СЛЕДВАЙТЕ ПРИОРИТЕТИТЕ СИ С LIREX!
Изпратете запитване