Email and web security

Защо ви е нужно решение за e-mail и web security?

Фронт офис служител получава имейл с интересно за компанията предложение. Отваря го, кликва върху линка в имейла и мигновено неговият компютър се заразява с вирус. Постепенно зловредния код заразява всички компютри във вътрешната мрежа на организацията. Този напълно реалистичен сценарий се случва всеки ден на множество организации. Всяка една компания или организация може да бъде застрашена. Последствията могат да бъдат много и различни по характер – от спиране на работата за известен период от време, до загуба на ключова за организацията информация. Разходите за смекчаване на зловредния софтуер могат да бъдат изключително високи.
Email security

Решенията за e-mail security осигуряват цялостна защита

Решенията за e-mail security осигуряват цялостна защита на инфраструктурата за съобщенията. Многоизмерният подход защитава инфраструктурата на електронната поща, осигурява много точна защита срещу спам и защитава организациите от голямо разнообразие от заплахи от вируси и злонамерен софтуер, доставени в рамките на електронната поща.

Решенията за Web Security свеждат до минимум уязвимостта

Решенията за Web Security свеждат до минимум уязвимостта ви и информират потребителите за опасни практики.
Минимизирайте несигурното сърфиране в мрежата и подобрете прилагането на правилата.
Email and web security

Какви са функционалностите на e-mail и web security софтуер?

  • Входящ и изходящ antispam
  • Аnti-malware
  • Аnti-virus
  • URL filtering
  • IP reputation
  • Https криптиране

Ключови ползи от внедряване на решение за e-mail и web security

  • Предотвратявате загубата на данни, намалявате риска от получавани съобщения от зловреден характер
  • Намалявате загубата на продуктивността и времето, което хората прекарват в интернет сърфиране
  • Увеличавате ефективността на персонала с намаляването на ненужните съобщения и фокусирането върху бизнес информацията и данни
  • Повишавате сигурността на web трафика – вероятността в даден website или web да бъде поместен зловреден код става все по-голяма, а от там и шансът крайно устройство във вашата организация да бъде заразено
Експертите на LIREX има дългогодишен практически опит като доставчик в България. Ще ви помогнем да вземете най-доброто решение за e-mail и web security, на най-добрата цена. Предлагаме e-mail и web security решения на световни производители - Cisco, Checkpoint, Symantec, Sophos, McAfee, Palo Auto.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОЩЕ

В областта предлагаме:

NGFW

Анализ на WiFi

Анализ на трафика

Application control (load balancer)

IDS & IPS

 

СЛЕДВАЙТЕ ПРИОРИТЕТИТЕ СИ С LIREX!
Изпратете запитване