Антивирусни програми

Днес мрежите без граници предефинират защитата на крайните точки. Настолните компютри, лаптопите, таблетите, смартфоните и IoT устройствата съхраняват чусвствителни корпоративни данни, а много от техните потребители редовно работят извън сигурната офисна среда. Пробив на данни от загубен, откраднат или компрометиран лаптоп може да доведе до изключително високи глоби, съдебни дела и загубени възможности за приходи.
Ние в LIREX предлагаме набор от решения за защита на крайните устройства, които позволяват на организациите безпроблемно да защитават документите, като осигуряват достъп само за оторизирани потребители.
Заплахи от злонамерен софтуер като вируси, червеи и ботове се променят постоянно. Потребителите стават жертва на фишинг имейли, които могат да съдържат връзки към уебсайтове, заразени с този злонамерен софтуер. ИТ отделите се нуждаят от цялостно решение за сигурност на крайните устройства. Съвременният антивирусен софтуер вече не е само една програма за защита, а задължителен софтуерен компонент, важен инструмент за предотвратяване кражбата и загубата на данни и осигуряване на безопасна работа, както за бизнес клиенти, така и за крайни потребители.
Основните функции на антивирусните програми включват защита от threat intelligence, sandboxing, point-in-time откриване и блокиране на злонамерен софтуер, непрекъснат анализ, ретроспективна сигурност, корективни действия. Всякакви подозрителни или нежелани програми ще бъдат блокирани, а работата при електронни разплащания безопасна.
Ние можем да ви помогнем както с консултация и анализ на вашите нужди, така и с проектиране и внедряване на различни решения за защита на крайните устройства. Това
ще ви осигури спокойствие за данните ви. 
Предлагаме решения на Symantec, Sophos, McAfee, Cisco, Microsoft.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОЩЕ

В областта предлагаме:

DLP

EMM

Full Disk Encryption

Identity management и SSO

СЛЕДВАЙТЕ ПРИОРИТЕТИТЕ  СИ С LIREX!
Свържете се с нас!