Антивирусни програми

Антивирусни програми като решение

Предлагаме антивирусни програми за защита на крайните устройства, които позволяват на организациите безпроблемно да защитават документите. Mрежите без граници предефинират защитата на крайните точки. Настолните компютри, лаптопите, таблетите, смартфоните и IoT устройствата съхраняват чусвствителни корпоративни данни, а много от техните потребители редовно работят извън сигурната офисна среда. Пробив на данни от загубен, откраднат или компрометиран лаптоп може да доведе до изключително високи глоби, съдебни дела и загубени възможности за приходи.

Заплахи от злонамерен софтуер като вируси, червеи и ботове се променят постоянно.

Потребителите стават жертва на фишинг имейли, които могат да съдържат връзки към уебсайтове, заразени с този злонамерен софтуер. ИТ отделите се нуждаят от цялостно решение за сигурност на крайните устройства. Съвременният антивирусен софтуер вече не е само една програма за защита, а задължителен софтуерен компонент, важен инструмент за предотвратяване кражбата и загубата на данни и осигуряване на безопасна работа, както за бизнес клиенти, така и за крайни потребители.

Основните функции на антивирусни програми

Включват защита от threat intelligence, sandboxing, point-in-time откриване и блокиране на злонамерен софтуер, непрекъснат анализ, ретроспективна сигурност, корективни действия. Всякакви подозрителни или нежелани програми ще бъдат блокирани, а работата при електронни разплащания безопасна.

Нашите партньорства

Ние можем да ви помогнем както с консултация и анализ на вашите нужди, така и с проектиране и внедряване на различни решения за защита на крайните устройства. Това ще ви осигури спокойствие за данните ви.

 

Предлагаме решения на Symantec, Sophos, McAfee, Cisco, Microsoft.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОЩЕ

DLP

EMM

Full Disk Encryption

Identity management и SSO

СЛЕДВАЙТЕ ПРИОРИТЕТИТЕ  СИ С LIREX!
Свържете се с нас!