Разработване на софтуер

Нуждаете се оптимизация на процесите на Вашата организация? Защо да губите част от своята идентичност и да се „нагаждате“ към софтуерно решение, което не отговаря на Вашите нужди? Всяка организация има уникални предимства, а софтуерният отдел на LIREX ще Ви помогне да ги запазите.

Основната цел на индивидуално изготвеното софтуерно решение е да оптимизира процесите в организацията, като същевременно запази гъвкавостта и да гарантира непрекъсваемостта на работата.

Разработените и имплементирани от LIREX решения са изцяло съобразени със специфичните нужди на Вашата организация.

От ключова важност за всяко софтуерно решение е то да може да търпи промени и доработки в крак с изменящите се нужди на организацията – фактор, залегнал във философията на софтуерния отдел на LIREX.

Решенията, които разработваме, са базирани на съвременните платформи: Java, .Net, MS SharePoint заедно със системи за управление на бази данни и т.н. Те са изцяло съобразени с изискванията на потребителите и организациите-клиент.

Именно заради отличната си работа, нашият софтуерен отдел е получил доверието на държавната администрация и на множество частни клиенти за реализацията на големи и сложни проекти на локално, регионално и национално ниво.

Нашият екип проектира, разработва, внедрява и осигурява поддръжка на софтуерни продукти в множество сфери:

  • Оптимизиране на административни процеси
  • Софтуерни продукти в сферата на управляемите услуги
  • Физическа сигурност и инженерно-техническа защита
  • Приложения за сътрудничество и консолидация
  • Специализирани информационни системи
  • Специализирани високотехнологични решения и още много други
СЛЕДВАЙТЕ ПРИОРИТЕТИТЕ СИ С LIREX!
Изпратете запитване