Сървърна инфраструктура

Сървърната инфраструктура е основата, която поддържа информационната система на организацията. Сървърната инфраструктура се състои от физически и виртуални ресурси, които поддържат потока, съхранението, обработката и анализа на данни за бизнес приложения. Инфраструктурата може да бъде централизирана в център за данни или може да бъде децентрализирана в няколко местоположения, които са или контролирани от организацията, или от външен оператор, като колокация или доставчик на облак.

LIREX Ви предоставя разнообразие от различни сървърни решения

В зависимост от Вашите нужди, ние можем да Ви помогнем да внедрите правилното решение за Вашия бизнес, независимо дали е на място, в облака, физическа или виртуална инфраструктура.

  • Физическа инфраструктура - В случай, че един или повече физически сървъри все още са от полза за Вашия бизнес, или където виртуализацията не е желана или поддържана от по-стари приложения.
  • Виртуална инфраструктура - Това е съвременният класически сценарий за Вашия бизнес, който изисква разнообразие от услуги, които да бъдат доставени от един или повече сървъри, разположени във Вашия офис. Това може да предложи много предимства, като например стартиране на много виртуални сървъри на един и същ хардуер, както и възможност да се възползвате от подобреното резервиране и високото ниво на наличие на услугите.
  • Колокирана инфраструктура - Ако не искате Вашите сървъри във Вашия офис, ние можем да осигурим помещения за колокация. Тази опция може да Ви предостави сигурност, резервирана мрежова свързаност, охлаждане и захранване, коeто е скъпо да се осигури във Вашия офис.
  • Облачна инфраструктура - Ако изобщо не искате да притежавате сървъри, има опция да изберете да наемете облачен сървър. Това намалява първоначалните разходи и може да осигури на Вашата фирма по-голяма гъвкавост при използването на IT ресурси.

Като доставчик на хардуер, поддържаме партньорски взаимоотношения с най-големите производители на хардуер и софтуер на пазара. Предоставяме решения за:

  • Tower, Rack, Blade, Scale-Out сървъри
  • Fiber channel, NAS или direct attached, hybrid или all-flash дистови масиви
  • SAN оборудване
  • Windows или Linux based сървърни операционни системи
  • Софтуер за виртуализация и управление на системите
  • Хардуерни и софтуерни решения за архивиране и възстановяване на информация

Ние ще Ви помогнем да разберете коя е най-добрата възможност за Вашия бизнес!

СЛЕДВАЙТЕ ПРИОРИТЕТИТЕ СИ С LIREX!
Изпратете запитване