Сървърна виртуализация

Сървърната виртуализация е добро решение за Вас, защото:

Виртуализацията и консолидацията на изчислителните ресурси води до по-пълноценно ползване на ИТ ресурсите, както и до по-лесното им управление през целия им жизнен цикъл.

Консолидирането на изчислителните ресурси Ви дава възможността да плащате само за ИТ ресурсите, които са необходими на Вашите услуги и приложения.

Проектираната и имплементираната съгласно добрите практики и съобразена с Вас виртуална среда, може да се разширява заедно с Вашия бизнес и да подпомага неговото развитие.

Гъвкавото управление на услугите и данните върху виртуална среда означава и лесно постигане на необходимата устойчивост и надеждност на Вашия бизнес.

Освен това ползването на виртуализирана ИТ платформа Ви позволява винаги да избирате оптималните за Вас хардуерни ресурси, както и Ви дава свободата Вашите услуги да бъдат в облака.

Защо да изберете сървърната виртуализация?

  • за по-ефективно управление и поддръжка
  • за по-добро съотношение ползвани ресурси / цена.
  • за по-голяма гъвкавост
  • за допълнителни функционалности и удобства при ползването и поддръжката.

Защо да изберете партньорството с LIREX?

Лирекс има успешно реализирани проекти, които спомагат за доброто развитие на много компании. Нашият екип от професионалисти помага за израстването на всеки един бизнес. Наша гордост е проектът Виртуализация в „Юрий Гагарин“ АД

СЛЕДВАЙТЕ ПРИОРИТЕТИТЕ СИ С LIREX!
Свържете се с нас!