ИРИС

Digital Signage” система ИРИС

Интелигентната, мултимедийна, “Digital Signage” система ИРИС бързо, лесно, и централизирано управлява дигитално съдържание. Системата позволява едновременна и автоматизирана визуализация върху множество и разнообразни крайни устройства – дисплеи, видео-стени, таблети, смарт устройства, и др.

Системата предлага актуалността и динамичността на телевизионните и интернет реклами и задържа потребителското внимание много по-дълго от статичните реклами. Всички тези предимства превръщат това мултимедийно решение в безценен актив за вашата организация. Спестява разходи. Предоставя възможност да споделяте важна информация и да рекламират разнообразие от услуги, като по този начин увеличавате вашите приходи.

Защо ИРИС?

Трансформирайте статичните рекламни и информационни пана в интерактивно и стилно поднесени послания. Привлечете вниманието на потребителите и задръжте техния интерес. Спестете време и разходи за  производство и разпространение на печатни рекламни материали. Бъдете екологични и ползвайте по-малко хартия.

Управление и промени в съдържанието в реално време 24/7/365

Традиционното отправяне на послания и споделяне на информация е свързано със значително количество човешки труд и разходи за печат.  Този метод за разпространение на информация е значително неефективен и тромав, поради технологичното време за изработване на материалите и невъзможността да се реагира бързо на промени. С решението ИРИС можете в реално време, само с няколко клика, да сменяте посланията на всички дисплеи в системата, както и съдържанието да варира според времето, в което се излъчва. Така например сутрин би могло да се показва едно съдържание, в обедно времето – друго, а следобед – нещо съвсем различно и всичко това да е напълно съобразено с потока от хора, които посещават дадения обект в съответното време на деня. Грешките се коригират в реално време. Без разходи за коректура и печат. Комбинирайте лесно различни видове съдържание – видео, статични изображения, документи. Разделете екрана на различни зони с различно съдържание.

Tаргетирането е по-ефективно отвсякога

Посланията, които отправяте, имат най-голямо въздействие върху потребителите именно на мястото на покупка. ИРИС e по-доброто и по-ефиктивно решение от печат на постери, брошури и диплянки. Интерактивните и динамични послания привличат и задържат вниманието на потребителят много по-дълго отколкото статичните изображения. Съдържанието вече не е просто постер или надпис на светлинно табло, а може да бъде видео клип, кратък филм, презентация и т.н. Това допълнително увеличава въздействието и успеха на този тип решения.

Бърза и лесна инсталация

Сървърната част на ИРИС е облачна и ще бъде инсталирана за вас на виртуална среда. При вас е нужно да има екран/и и ИРИС устройство, предоставено от нас. Свързването между тях се случва лесно и бързо чрез HDMI кабел. Инсталацията е изключително лесна, тип “Plug and Play”, няма необходимост от посещение на нашия технически екип. Уеб-базираният софтуер за управление позволява достъп дори от смарт телефон. Предлагаме и възможност за интеграция на 1D/2D баркод скенери, POS терминали и други устройства, както и лесно създаване на потребителски списъци от мултимедийни файлове, позволяващи бързата им редакция. В случай на дефектиране на някой от мултимедийните терминали или загуба на връзка се генерират алармени съобщения, като за ваше пълно спокойствие има възможност за отдалечена диагностика. Осигуряваме ви и отдалечено обновяване на софтуерната версия, инсталирана на клиентските терминали.

Възможност за персонализация

Предлагаме възможност за надграждане според персоналните ви нужди.

Полезна метрика за маркетинг екипа

За терминалите с по-специални функции като “touchscreen”, вградени сензори за движение, видеокамери, софтуерът за управление предоставя подробна статистика за броят проведени импресии на крайни потребители, „горещи точки“ по менютата на екрана – изключително полезна информация за вашия маркетинг екип.

Приложението на ИРИС

Търговски обекти - Супермаркети, молове, магазини, бензиностанции. 

Повишете продажбите като рекламирате продуктите в промоция. Посланието е силно таргетирано и се предава в момента на вземане на решение/покупка.

Хотели и ресторанти

Предоставяйте полезна информация за услугите на вашия хотел в реално време. Уведомете вашите гости за актуалните сезонни предложения.

Правителствени и административни обекти, здравни заведения, публичен транспорт

Повишете качеството на обслужване и нивото на информираност. Представете интересна и развлекателна информация, докато посетителите чакат своя ред.

Университети, училища и образователни центрове

Улесните организирането на учебния процес, както и разпространяването на съобщения и информация за нови програми, условия за записване, срокове и т.н. Новите технологии се възприемат най-добре възприети в сферата на образованието, където хората са любознателни и иновативни.

Корпоративни обекти, банки, застрахователни компании 

Предлагайте силно таргетирана информация и рекламни послания на своите клиенти. Разпространявайте едновременно в цялата клоновите мрежа.

Поискайте демо

ИРИС е световно призната платформа, която вече е част от е-образованието на България. Интелигентният софтуер за разпространение на мултимедийно съдържание е изцяло разработен от LIREX. За да се запознаете с всички технологични функционалности и предимства на системата, поискайте демо!

СЛЕДВАЙТЕ ПРИОРИТЕТИТЕ СИ С LIREX!
Изпратете запитване