За нас

Факти

0
27 години опит в сферата на ИТ
0
Над 15 офиса в България и Европа
0
Над 20 световно известни партньори
0
Експерти с над 500 сертификата

В съвременната глобална бизнес среда, лидери са тези, които вземат стратегически и оперативни решения, с които придобиват конкурентно предимство и предоставят висока добавена стойност на своите клиенти. Нашето бизнес ежедневие е насочено към удовлетворяване на високите изисквания и конкретните потребности на нашите клиенти.

Нашата мисия е да помагаме на клиентите да постигат своите бизнес цели чрез овладяването и успешното прилагане на иновативни информационни и комуникационни технологии. Всеки ден, нашата цел е да бъдем лидер на балканския ИТ пазар и да постигаме все по-висока клиентска удовлетвореност чрез непрекъсната иновация и развиване на екипа. LIREX се състои от четири под-компании (LIREX BG, LIREX BS, LIREX High Tech и LIREX Скопие).

LIREX BG предоставя ИТ решения и услуги за корпоративен и публичен сектор. Ние проектираме, внедряваме и поддържамe технологични решения за ИТ среда, информационна сигурност, умни градове, околна среда, култура и туризъм, е-услуги и автоматизирани информационни системи. Покриваме специфичните изисквания на организациите от публичния сектор и имаме богат опит с проекти, финансирани по европейски програми. LIREX поддържа сертификати за достъп по закона за защита на класифицираната информация, включително и по стандартите на НАТО /NATO Secret/.

 

LIREX BS помага на своите клиенти успешно да се справят с предизвикателствата по управление на своите мащабни, сложни и разпръснати ИТ инфраструктури. Услугите на компанията предоставят възможността организациите да освободят ценни ресурси и да се съсредоточат върху своите ключови и приоритетни бизнес процеси. Днес Lirex БС е доверен партньор на международни компании от различни индустрии, със своето прецизно подбрано портфолио от услуги за облачна, on-premise и хибридна инфраструктура и с над 15 години опит в управляемите услуги.

LIREX High Tech осъществява продажба и доставка на компютърно, комуникационно и мрежово оборудване, офис техника и консумативи, аудио-визуална техника и базов и секюрити софтуер. Продукти от световноизвестни марки с високо качество и гарантиран произход, могат да бъдат поръчани в офисите на компанията. LIREX High Tech също така предлага гаранционно и следгранционно сервизно обслужване в центрове си в 9 града в България. Разгледайте техния сайт тук.

LIREX Скопие предлага всички услуги от портфолиото на дружествата от групата Лирекс.ком на територията на Република Македония.

Защо LIREX

27 години опит:
Успешни проекти:
Доволни клиенти:
Стремеж към развитие:
Екип от таланти:
ОСТАВЕТЕ НА НАС ОТГОВОРНОСТТА ЗА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ! СЛЕДВАЙТЕ ПРИОРИТЕТИТЕ СИ!
Свържете се с нас!