Лирекс БГ, част от компаниите Лирекс.ком успешно защити статут Eaton Premium Partner за решенията Eaton’s Power Quality и UPS Solutions

Защитата на сертификата Eaton Premium Partner е част от партньорската програма PowerAdvantage на Eaton. Програмата стартира 2009 година и осигурява изключителен опит за своите партньори. Помага им да развиват и разнообразяват своя бизнес.  

Eaton

Глобален технологичен лидер на пазара на електронни компоненти и системи за качество, разпределение и контрол на електроенергията.Предлага продукти с марките Cutler-Hammer, Moeller, Powerware, Holec, MEM, Santak и MGE Office Protection Systems™.

Също така можем да се похвалим, че Лирекс Хай Тех стана оторизиран партньор на Eaton- глобален технологичен лидер на пазара на електронни компоненти и системи за качество, разпределение и контрол на електроенергията.

Тази стъпка е в посока на разширение на предлаганите продукти в електронния магазин на Лирекс Хай Тех – www.lirexshop.bg.Вече се предлага част от гамата за резервно захранване (UPS) с марка Eaton.