Office 365

Office 365 е подходящо решение за Вас

Това е Office, който познавате, плюс инструменти, които да Ви помогнат да работите по-добре заедно, така че да можете да свършите повече работа – по всяко време и от всяко място.

Независимо дали работите в офиса, или сте в движение, получавате познатия набор от инструменти за продуктивност с най-високо качество. Приложенията на Office ви позволяват да създавате, редактирате и споделяте от вашия компютър PC/Mac или iOS, Android™ или устройство с Windows с всеки в реално време.

Брандирайте имейл адреса си от бизнес клас с името на фирмата си, за да направите името разпознаваемо и да рекламирате своя бизнес с персонализирани маркетингови материали, които са лесни за създаване. Свързвайте се по-добре с клиенти и колеги чрез набор от инструменти за комуникация – от имейл и незабавни съобщения до социални мрежи и видеоконференции.

Защо да изберете Office 365?

С 1 ТБ място за съхранение за всеки потребител, ще имате много място за всички свои файлове. Освен това, тъй като Вашите файлове се съхраняват онлайн, можете да ги споделяте с хора във или извън вашата фирма независимо от това къде работите, винаги когато е необходимо. А благодарение на HD видеото с много участници, споделянето на съдържание, споделените календари и екипния чат винаги ще бъдете в синхрон с вашия екип.

С подробни указания можете лесно да настроите потребителите и да започнете бързо да използвате услугите. Можете да отворите лесния за използване център за администриране от всяко място, за да управлявате всички свои услуги. А Office 365 се грижи за ИТ вместо Вас, така че услугите ви винаги да работят и да бъдат актуални.

 Защо да изберете партньорството с LIREX?

Ние ще Ви помогнем да разберете каква е най-добрата възможност за Вашия бизнес!

ОСТАВЕТЕ НА НАС ОТГОВОРНОСТТА ЗА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ! СЛЕДВАЙТЕ ПРИОРИТЕТИТЕ  СИ!
Свържете се с нас!