Факти

0
26 години опит в сферата на ИТ
0
Над 15 офиса в България и Европа
0
Над 20 световно известни партньори
0
Експерти с над 500 сертификата

В съвременната глобална бизнес среда, лидери са тези, които вземат стратегически и оперативни решения, с които придобиват конкурентно предимство и предоставят висока добавена стойност на своите клиенти. Нашето бизнес ежедневие е насочено към удовлетворяване на високите изисквания и конкретните потребности на нашите клиенти.

Ние предлагаме консултантски и управляеми услуги, цялостно проектиране, изграждане и поддържане на ИКТ решения и системи. Също така предлагаме и поддържаме софтуер, компютърно, мрежово и офис оборудване.

Нашата мисия е да помагаме на клиентите да постигат своите бизнес цели чрез овладяването и успешното прилагане на иновативни информационни и комуникационни технологии. Всеки ден, нашата цел е да бъдем лидер на балканския ИТ пазар и да постигаме все по-висока клиентска удовлетвореност чрез непрекъсната иновация и развиване на екипа.

Лирекс БГ е насочено към сектора на отбраната и вътрешната сигурност, реализира основно поръчки, изискващи специални мерки за сигурност. Екипът от опитни специалисти разполага със сертификати за достъп по закона за защита на класифицираната информация и по стандартите на НАТО (NATO Secret). Лирекс БГ е партньор на Microsoft, HP и Cisco.

Лирекс БС предлага консултантски услуги и интегрирани информационни и комуникационни решения, съобразени със специфичните цели и нужди на клиента. Лирекс БС има опит и в осъществяването на управляеми услуги – един от най-успешните бизнес методи за оптимизация на дейността на държавната администрация и корпоративните клиенти.

Лирекс Хай Тех осъществява продажба и доставка на компютърно, комуникационно и мрежово оборудване, офис техника и консумативи, аудио-визуална техника и стандартен софтуер. Продукти от световноизвестни марки с високо качество и гарантиран произход, могат да бъдат поръчани освен в офисите на компанията и чрез електронния магазин lirexshop.bg. Лирекс Хай Тех също така предлага компетентно сервизно обслужване и осигурява поддръжка и ремонт в сервизните си центрове в страната.

Лирекс Скопие предлага всички услуги от портфолиото на дружествата от групата Лирекс.ком на територията на Република Македония.

 

Защо LIREX

26 години опит:
Успешни проекти:
Доволни клиенти:
Стремеж към развитие:
Екип от таланти:
ОСТАВЕТЕ НА НАС ОТГОВОРНОСТТА ЗА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ! СЛЕДВАЙТЕ ПРИОРИТЕТИТЕ СИ!
Свържете се с нас!